Arctic Sounds, dag 3

 

Kuuk

Kuuk

Festen nåede sit højdepunkt lørdag aften i Sisimiut. Programmet inkluderede Sisimiuts første Gay Pride. På paradens vogn fandt man naturligvis hele Grønlands queer-dronning Nuka Bisgaard, som havde fået selskab af det norske rapperpar Kuuk, der efterfølgende gav koncert i Taseralik. Enhver med smag for sarkasme bør unde sig selv, at stifte bekendtskab med disse to kvinders materiale.

Kristian Mikkelsen

Kristian Mikkelsen

Aftenen blev sluttet af med tre koncerter i Sisimiuts sportshal, som var fyldt godt op til lejligheden. Det var det dansk-grønlandske band Inuit Feet der lukkede festen. Med den karakteristiske Sydgrønlænder Kristian Mikkelsen i front og et veloplagt band fra det århusianske musikmiljø, leverede Inuit Feet en værdi afslutning på festivalens sidste festaften. Det var tydeligt at bandet er populært i Sisimiut, hvor de tidligere har spillet flere koncerter.

af Andreas Otte


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *