Arctic Sounds, dag 2

Arctic Sounds er ikke kun en enestående mulighed for at opleve spændene ny musik, det er også en mulighed for at tage en tur med hundeslæde eller snescooter ud i det spektakulære arktiske landskab, der omgiver Sisimiut.

Tilbage i byen igen, bød fredag på endnu en dag med muligheder for en masse musikalske oplevelser, hvad enten man er til elektronisk musik eller rock.

Rökkvi

Rökkvi

Et af aftenens højdepunkter var det færøske band Rökkvi, som formåede at trække et mangfoldigt publikum til hotellets scene. De blev efterfulgt af det lokale band Atsinnermiut, som har opnået en del medieopmærksomhed siden de spillede ved Arctic Sounds i 2015. Selvom gruppens medlemmer i gennemsnit er ti år yngre end de fleste andre optrædende ved festivalen, leverede bandet en imponerende musikalsk præstation, og viste sig at være et musikskoleband på steroider. Flere af de mere erfarne musikere og branchefolk, der overværede koncerten, spår gruppen en lovende fremtid på den grønlandske musikscene.

af Andreas Otte

Atsinermiut

Atsinnermiut


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *